kr 0,00
0

Vi feirer jubileum

Fasvo fyller 25 år

Lørdag den 22 september var den røde løperen rullet på City scene. Inn strømmet ansatte, politikere, ordføreren, folk fra kulturlivet og andre inviterte for å feire.

117 personer fikk i løpet av kvelden servert et nydelig måltid krydret med underholdning og diverse overraskelser fra scenen. Kveldens konferansierer var Linda Grepperud og Jens Olav Simensen. Disse viste seg å være litt av et radarpar i å skape god stemning. Sistnevnte er også forfatteren bak jubileumsboken som er skrevet i anledning 25 år jubileet.

På scenen stod blant annet Renate Gjerløw Larsen og Anniken Bakken Lundberg. De sørget for vakker sang med høy partyfaktor.

Publikum fikk også oppleve en verdenspremiere da det nyetablerte Fasvo koret for første gang så dagens lys. Premierenerver til tross, -flott lød det da de blant annet fremførte en helt nyskrevet sang komponert av Svein Gundersen og tekst av Jens Olav Simensen.

Refrenget gikk som følger:

DET ER ARBE’ VI TRENGER FOR DA BLIR VI GLA’
GI OSS STOLTHET OG GLEDER
JA-DA BLIR DET BRA
PÅ FREDRIKSTADS BESTE ARBEIDSPLASS
PÅ DEN BESTE ARBEIDSPLASS.

Ordfører Jon Ivar Nygård stilte med tale og gave til bursdagsbarnet. Det ryktes at han smilte godt når han hørte han var nevnt i 1. vers i den nye Fasvosangen. Fylkesordfører Ole Haabeth og styreleder Jostein Lunde stilte sporty opp på et felles intervju med freske og artige spørsmål fra konferansierene.

Kvelden ble avsluttet med heftig livemusikk og dans med Fred og Bim til langt på natt. Sjeldent har det vært så mange danserytmer å se på City Scene.

Daglig leder Morten Huth var verken sliten eller trøtt med bare veldig, veldig stolt og fornøyd når han takket sine gjester for et hyggelig lag og en minnerik kveld.