kr 0,00
0

Utflukt til Nordens ark

NORDENS ARK LØRDAG 31. 08. 2019

Det var en munter gjeng som møtte ved Seiersten kafé denne morgenen. Vi ble delt opp i 8 grupper fordelt på to busser. Været var grått og trist når vi dro fra Fredrikstad.

Stemningen i bussen på vei til Nordens Ark var god. Vi var litt trette, men også spente på hvordan dagen ville bli.

Når vi kom frem fikk mat og  drikke før det ble gitt informasjon om hva som skulle skje resten av dagen. Alle gruppelederne hadde fått utdelt en pose med frukt og nøtter til sin gruppe og alle deltakerne fikk utdelt hver sin flaske med egen Fasvo logo og navn.

Været var mye bedre når vi kom frem for da slo varmen inn for fullt og solen sørget for at vi fikk en fin dag. Gruppelederne hadde også fått utdelt ark med quiz spørsmål som hver enkelt gruppe skulle besvare underveis i parken. Dette var gøy!

På utkikk etter dyrene

Inne i parken var det litt vanskelig å få sett noen av dyrene ordentlig. Noen hadde gjemt seg godt og ikke ønsket å vise seg frem, eller så lå de godt sammenkrøllet i en krok i et tre slik at vi måtte se godt etter for å få øye på de.

Noen andre dyr var lettere synlige.Tigeren var for eksempel helt fremme ved vinduet slik at vi fikk tatt noen veldig fine bilder. Dette var stor stas!

Når klokken var 13.00 skulle alle gruppene møtes, da var det tid for felles middag. Etter måltidet hadde vi tid til å gjøre hva vi ville. Noen valgte å gå i suvenir butikken, mens andre valgte å slappe av og kjøpe en is i varmen.

Vinnerlaget av quizen ble utropt på høyttaleren i bussen på vei hjem, og det ble utdelt premier.

Vel oppsummert var dette en veldig hyggelig tur, som vi kan se tilbake på. Vi gleder oss allerede til neste tur!

Skrevet av en kandidat i tiltaket VTA (varig tilrettelagt arbeid)