kr 0,00
0

Steinbakt surdeigsbrød

Har du prøvd vårt steinbakte surdeigbrød?

Mens resten av verden sover i de sene nattetimer er det en mann som jobber så fort han kan. Mel veies, deig eltes og brød stekes. Alt dette for å ha fersk hvetebakst og nybakt brød klart til resten av verden våkner. Vi kaller han Baker’n, og han sørger for at diskene i våre utsalg alltid bogner av gode egenproduserte varer.

Vårt bakeri har et bredt utvalg av brød. Om du ønsker loff, brød med eller uten hele korn eller lavkarbo. Vi har det!

De siste årene har interessen for surdeigsbrød vokst i rekord fart. Vi har selvfølgelig hengt oss på denne trenden, og er stolte av å presentere vårt egenproduserte surdeigsbrød.

Vårt surdeigsbrød er tradisjon tro laget helt uten gjær. Deigen hviler i et døgn og langtidsheves for å sikre et luftig brød. Brødene blir, sagt på fagspråket, «slått opp» før de nok en gang får hvile noen timer før det stekes. Våre surdeigsbrød er steinbakte. Dette gir brødet den gode sprø skorpa.

Dette en prosess som tar lang tid og som krever en god del tålmodighet. Dette sikrer smakfulle brød av god kvalitet, og med god holdbarhet. Laget på tradisjonelt vis.

Dette er et brød som passer til mye. Hva med å servere det som en siderett til supper? Eller nyte en brødskive med brunost og syltetøy til kaffekoppen. Eller kanskje med en skive gulost til lunsj.