kr 0,00
0

Selskapsmat

Inviter til fest uten bekymring

Forberedelsene til et selskap kan kreve mye tid og energi. Mange føler kanskje også på et stress i planleggingen av et større arrangement. Lokaler skal ordnes, invitasjoner sendes og  mat lages.

Om du planlegger en konfirmasjon, dåp, 50- årslag eller et bryllup er vi på Fasvo bakeri, konditori og catering klare for å hjelpe deg. Er det en ting du ikke behøver å stresse med så er det maten. Vi har et stort utvalg av selskapsmat, kaker og bakevarer.

Våre dyktige medarbeidere på cateringavdelingen kan tilby alt fra snitter til koldtbord, tapas og varmmat.

Vi tilpasser oss etter dine ønsker. Vi kan tilby koldtbord og tapas hvor du selv velger hvilke retter du vil ha. Ønsker du et standard koldtbord med eggerøre og laks, karbonader, potetsalat, roastbeef og reker – for å nevne noe. Eller kanskje en eller flere varmretter. Eller hva med tapas inspirert med retter fra Spania og Asia. Vi ordener det! Vi gir deg muligheten til å trikse og mikse, og selv bestemme hvilke retter du ønsker.

Vi anbefaler å være ute i god tid ved bestilling av selskapsmat.
Planlegger du et kommende selskap ønsker vi deg velkommen innom vårt utsalg på Seiersten for en uforpliktende prat med våre kokker.