kr 0,00
0

Vi har varmmat!

Uten mat og drikke duger helten ikke

Du visste kanskje ikke at Fasvo sin cateringavdeling tilbyr varme lunsj- og middagsretter? Hos oss får du hjemmelaget og smakfull mat. Det er viktig for oss å kunne tilby deg som kunde smakfull og sunn mat til en god pris.

I vår kafé på Seiersten har vi et bredt utvalg av varme lunsj- og middagsretter. Karbonadesmørbrød, omelett, lapskaus og biffgryte er fast inventar på vår meny. Disse rettene får du hos oss fra 65,-. Utenom dette har vi en variert meny basert på sesongens råvarer.

På cateringavdelingen er det alltid høyt tempo, fra tidlig morgen til sen ettermiddag. Grønnsaker kuttes, kjøtt stekes og poteter kokes. På det meste er det hele ti personer i full sving på vårt varmkjøkken. To faglærte kokker, fire varig tilrettelagte arbeidsplasser, samt fire lærekandidater. Lærekandidatene har som mål å fullføre en kompetanseprøve etter endt læretid, men mindre omfattende enn en fag-/svenneprøve. Maten er laget fra bunnen av med et fokus på bruk av friske råvarer.

Vi legger ikke bare mye jobb i maten vi serverer i vår kafé. Vi ønsker også å gjøre god norsk husmannskost lett tilgjengelig for alle! Det nyeste tilskuddet i vårt sortiment er porsjonspakker med lapskaus og biffgryte du kan ta med deg hjem.

I en hektisk hverdag kan det noen ganger være greit å gjøre det litt lettvint. Våre middager kan også være greie de dagene det er litt ekstra vanskelig å svare på spørsmålet «hva skal vi ha til middag i dag?». Eller om du trenger middag til bare én.

Med porsjonspakkene følger det en instruksjon for hvordan de varmes opp i mikro eller på komfyr. Smakfull hjemmelaget mat klar til å spises etter 10 minutter. Disse porsjonspakkene får du kjøpt i begge våre kafeutsalg på Seiersten og Brohodet.