kr 0,00
0

Koronaviruset påvirker oss

FORELØPIG STATUS HOS FASVO I FORBINDELSE MED KORONAVIRUSET

Oppdatert: 12. mars

Med bakgrunn i COVID-19 (koronaviruset) følger vi restriksjoner fra Arbeid-og velferdsdepartmentet og Folkehelseinstituttet. Dette medfører at alle arbeidstakere hos oss uten samfunnskritiske roller, er blitt permittert. Nedenfor følger informasjon om de ulike avdelingene.

Hjelpemiddel

Avdeling hjelpemiddel har levering av hjelpemidler etter avtale, men har stengt resepsjonen for innlevering/henting. Langdag på torsdag utgår ut april. Vi har dermed leveranser/henting mandag til fredag fra klokken 07:30-15:00. Fraktbeløp på korttidshjelpemidler utgår i denne perioden.

Kaféutsalgene

Både kaféutsalget vårt ved Seiersten og Brohodet er åpent for kjøp av varer. Det er ikke lenger anledning for å sitte og spise hos oss.

Vi tilbyr nå hjemkjøring fraktfritt ved kjøp av varer over 250,-.
For hjemkjøring tar vi kun imot betaling over VIPPS.

Montering

Vi opprettholder vårt samfunnskritiske oppdrag i leveransen for EpiGuard, men med redusert bemanning.

Fruktavdeling

Vi tar sikte på normal levering til over påske, altså vil første levering av fruktkurver være tirsdag 14.04.20, med mindre myndighetene kommer med nye restriksjoner. Om dere likevel ikke ønsker å motta vår fruktkurv etter dette, ber vi dere om å gi oss beskjed.
Telefon nummer: 40441639, og pr. mail: jobbfrukt@fasvo.no

Anleggsavdeling

Har stengt i første omgang frem til 26. mars.

Bygruppa

Vi forsøker å opprettholde samfunnskritiske oppdrag, men med redusert bemanning.

Bruktmarked

Har åpnet etter en periode med stengt. Vi har noe redusert bemanning. Vi hverken henter, leverer eller tar imot nye varer frem til 26. mars. I denne perioden tar vi kun imot betaling over bankkort eller VIPPS.

Bilde: https://www.utdanningsforbundet.no/nyheter/2020/korona-pandemien-og-arbeidet-i-kommuner-og-fylkeskommuner–fellesuttalelse/