kr 0,00
0

Konfekt til valentine

Sesongbasert konfekt

Fasvo bakeri og konditori har så mye mer å by på enn bare brød og kaker. Spesielt ønsker vi denne gangen trekke frem utvalget vi har av konfekt og sjokolade.

Ulike typer sjokoladepletter og konfekt er alltid å finne i våre bakeriutsalg. Variasjonene i smak er avhengige av sesongens varer og frukter. Sjokoladen vi bruker er av god belgisk kvalitet og rik på smak. Dette er viktig for oss når vi produserer våre produkter.

Det å lage konfekt og produkter av sjokolade er en prosess som krever tid og tålmodighet. Først må sjokoladen temperes.  Når sjokoladen tempereres smeltes kakaofettet i sjokoladen. Dette gir sjokoladen en glatt og glansfull konsistens.  Denne prosessen er med på å gi konfekten det «lille knekket» når man spiser den.

Det å arbeide med sjokolade krever god kunnskap og erfaring. På bildene over er en av våre konditorer i full gang med å lage sjokoladepynt som vi senere vil bruke til å pynte kaker med.

På vårt konditori lages det flere ulike sjokoladeprodukter. Blant annet har vi sjokoladepletter. Disse er laget på mørk sjokolade, melke sjokolade eller hvit sjokolade. Smaken tilsettes ved ulike typer topping, vi bruker gjerne tørket frukt eller hakkede nøtter.

Våre konditorer er spesielt glad i konfekt. Her er det kun fantasien som setter grenser!

I vårt sortiment finner du smaker som for eksempel: Mørk sjokolade og bringebær, salt karamell, hvit sjokolade med pasjonsfrukt og kaffe, og lakris – for å nevne noen.

Sjokolade er ikke bare sjokolade. På vårt konditori brukes sjokolade av høy kvalitet. Dette er med på å sikre god og fyldig smak.

Vår egenproduserte konfekt er å finne i våre bakeriutsalg på Seiersten og Brohodet.