kr 0,00
0

Juleforberedelser

Avdelingene forbereder seg til jul

Nå som vinteren står for tur, er alle avdelinger godt i gang med å forberede seg til julen.

Kom innom bruktavdelingen og prøv gjerne vår egenbrente kaffe fra Øst Kaffekompani, i det du tar en titt på mange fine julevarer.

På bruktmarkedet og våre andre utsalg kan du i tillegg se de fine produktene som monteringsavdelingen har laget og jobbet hardt for. Vi har flotte «Rudolf reinsdyr» laget for hånd. Hvert reinsdyr har unike og artige uttrykk, som gjør seg godt ved inngangsdøra. Til bokhylla passer det kanskje med ugler i samme sjanger? Klatrekæll og klatrekona lages også hos oss. Dette er solide og naturlige leker.

Er du på utkikk etter noe ekstra til jul er sjansene store for at vår catering, konditori og bakeri kan hjelpe deg med det du trenger. Konditorene, kokkene og bakeren er allerede godt i gang med å produsere alt som hører julen til. Alt fra småkaker, kransekake og julematen får du allerede nå på våre to kaféutsalg.

Fruktavdelingen vår leverer fruktkurver til både bedrifter, barnehager, SFO og privatpersoner i Fredrikstad og Hvaler kommune.  De er nå godt i gang med å lage flott gavekurver som det selges mye av nå før jul. Hundrevis av gavekurver produseres og lages på bestilling.

Anleggsgruppa vår tilbringer mange av arbeidsdagene i vinter på Skogland i Onsøy. Her produseres det ved i stor skala som er godt framover i denne tida, slik at kunder kan nyte en varm kopp kakao foran peisen. De har også flere oppdrag på å felle trær hos kunder. Ryddegruppa sørger også nå for å holde gatene i Fredrikstad ren og ryddig frem mot jul. De kan også ta på seg jobber for gårdeiere med vedlikehold av uteområder og parker. De vil bidra til at Fredrikstad er den reneste byen i Norge! Dårlig vær er ikke noe tema for disse to gjengene.

Til slutt har vi hjelpemiddelavdelingen. Som alle andre dager i året, sørger de for at kunder skal få hjelpemidlene som er bestilt. De leverer alle slags hjelpemidler, og sørger for at de er i god stand før du lånes ut til neste kunde.

Kun det beste for kundene våre, og det er det vi jobber for frem mot jul – og alle andre dager i året. God jul fra alle oss i Fasvo!

Skrevet av en kandidat i tiltaket VTA (varig tilrettelagt arbeid)