kr 0,00
0

Håndproduserte varer

Vinteren står for tur

Her på Fasvos monterings- og pakkeavdeling sitter gleden og julestemningen godt i, for her lages det julegaver for alle og enhver – med stor entusiasme!

Hos oss er det mange i sving, og stemningen kan sammenlignes med julenissens snekkerverksted der det lages flotte varierte julegaver til både store og små.

Her har vi noen for enhver smak, ugle til mor og Rudolf til far, og våre klatrekæller og klatredamer passer perfekt til den moderne småbarnsfamilien som kanskje også er opptatt av naturlige, og håndlagde produkter.

Fortvil heller ikke når kulden og mørket setter inn, vi har flotte LED-lamper som lyser opp i mørkerom med fantastiske farger, telysholdere i en maritim rustikk stil og tennbriketter laget av gamle aviser og resirkulert stearin som gir deg varmen du trenger.

Når peisen brenner godt og julematen skal nytes er det vel ikke noe bedre å servere dette på vårt fantastiske håndlagede serveringsbrett i rustikk stil.

Alle våre produkter er håndlaget av våre ansatte i tiltaket varig tilrettelagt arbeid, og lærekandidater som fullfører sitt kompetansebevis her på Fasvo. Produksjonen av disse produktene forekommer gjennom hele året.

Klikk her for å se prisliste. Ta kontakt for bestilling og kom gjerne innom våre utsalgssteder for en nærmere titt. Bestilling kan sendes til montering@fasvo.no.

God jul fra oss i Fasvo.