kr 0,00
0

Frokost på jobb

En ny start på dagen

Vi på Fasvo er opptatt av å ha en god arbeidsdag med mål og mening. For å få en god start på dagen med nok av energi, så sies det at frokost er dagens viktigste måltid. Her hos oss er det flere som ikke rekker eller ønsker å spise frokost før de kommer på jobb. Etter tilbakemeldinger fra flere kandidater som mistet energien i løpet av dagen, viste det seg at flere av disse ikke spiste frokost hjemme.

Vi i Fasvo har derfor valgt å gjennomføre et prosjekt, der vi fra august prøver ut interessen for frokostservering på jobb. Arbeidsdagen starter vanligvis 07:30, men frokosten er tilgjengelig i kantinen fra klokken 07:15-07:45.

Frokostserveringen består av brød, knekkebrød og masse ulike pålegg man kan velge i. Det er også kaldt vann og skummet melk, med både kaffe og varm te. Frokosten er et gratis tilbud for våre ansatte, og vi har allerede fått positive tilbakemeldinger!

Noen velger også å ta med egen matpakke, fordi det ikke er fristende med mat like etter man har våknet, men også fordi det er både sosialt og hyggelig å spise med andre.

Vi i Fasvo ønsker å tilby sunne og gode alternativer i kantina, og vi har valgt å gjøre noen tiltak for å bedre dette. Blant annet har vi byttet ut enkelte pålegg med sunnere alternativ. Du finner også alltid oppskårete grønnsaker og frukt. Enkelte dager tilbys det også salater og fruktsalat.

Det er mange gode ting som frokost i kantina har gitt, men dette er bare en begynnelse…. 😉

Innlegget er skrevet av en kandidat i tiltaket VTA.