kr 0,00
0

Flotte gaveideer fra Fasvo

Hva gir man til den som har alt?

Nå går vi juletiden i møte, og vi på Fasvo gleder oss stort!

Vi er allerede i full sving med forberedelsene, og gaveidèene har vi for deg som kjenner noen som tilsynelatende har «alt», eller til den som aldri ønsker seg noe!

Fortvil ikke, du skal slippe å lete gjennom kjøpesenter etter kjøpesenter i jakten på den rette gaven. Vi på Fasvos fruktavdeling har nemlig flotte gavekurver med fristelser enhver blir fornøyd med, og ingen kan motstå. Det er til og med lov å unne seg en selv!

De ulike varierte kurvene våre har vi laget slik at du skal kunne finne den rette kurven enten det er til bror eller bestemor- og husk ved å handle gaven din hos Fasvo er du i tillegg med på å støtte verdifulle arbeidsplasser, og bidra til et bedre fellessamfunn med rom for alle!

Ostekurv 

Kurven inneholder hjemmelaget knekkebrød fra vår cateringavdeling, økologisk eplemost, økologisk fikenmarmelade og to typer økologisk ost kr 285,-

Julens fruktkurv 

Vi har disse i flere prisklasser og kan komponeres etter deres ønske. Vår største fruktkurv inneholder kransekaketopp og marsipan fra vårt konditori. Øvrige fruktkurver inneholder julegodt som aprikos, dadler, fike og brente mandler.

Pastamix

Spagetti av fullkorn, olivenolje, balsamico og pesto pakkes i gavepose. Kr: 220,-

Matkurv

Matkurven koster kr. 689,-

For spørsmål eller bestilling sjekk ut våre hjemmesider, eller ta kontakt på: jobbfrukt@fasvo.no eller 40 44 16 39.

God jul fra oss i Fasvo!