kr 0,00
0

Fasvo kjøper merkevaren Øst kaffekompani

Samarbeid med øst kaffekompani

Øst Kaffekompani ble etablert som et eget selskap av Nøisom i 2018.

I 2019 inngikk Øst Kaffekompani et samarbeid med Fasvo AS, som siden har stått for produksjon, pakking og levering av vår kaffe ut til lokalmiljøet hovedsakelig i Fredrikstad. Fasvo AS kjøpte opp merkevaren Øst Kaffekompani i januar 2021.

Fasvo og Øst Kaffekompani jobber med et felles prosjekt om å ta samfunnsansvar ved å skape verdifulle arbeidsplasser for de som av ulike årsaker ikke kan delta i det ordinære arbeidslivet og samtidig sørge for å kvalitet kaffe ut til våre kunder. Vi ønsker å sette lys på lokale produsenter og lokalevarer i Fredrikstad og vårt nærmiljø. Dette er vi opptatt av i alle ledd da vår kaffe kommer fra småskala bønder. Vi er dermed med på å støtte lokalmiljøet og landbruket i de regionene kaffen vår også kommer fra.

Øst kaffekompani ønsker å være Fredrikstads førstevalg når det kommer til kaffe, samtidig som vi skal skape faglig og personlig mestring, yrkesstolthet og arbeidsglede. Vi jobber for å tilrettelegge for et mangfoldig arbeidsliv med rom for alle med byens kanskje beste kaffe « brent på brua».

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller bestillinger på:

post@ostkaffekomani.no eller telefon på: 94 79 63 59

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram på Øst Kaffekompani for mer innblikk i vår hverdag, og vår hjemmeside www.ostkaffekompani.no for oppdateringer.