kr 0,00
0

Bli kjent med våre ansatte

Vi intervjuer en av våre nyansatte

Line ble i år ansatt som kundeveileder på hjelpemiddelavdelingen i Pancoveien. Line er ei dyktig jente som har erfaring fra butikk, restaurant og omsorgstjenesten.

Intervjuet med Line er blitt gjennomført av en kandidat i tiltaket lærekandidat gjennom OKvekst. 

Bli mer kjent med Line på hjelpemiddelavdelingen

Som nevnt står Line i resepsjonen på hjelpemiddel. Hun veileder kunder i hjelpemiddelprosessen, besvarer telefoner og lager avtaler på leveringer. Hun har også som oppgave å kontrollere hjelpemidler før de leveres ut til kunder.

Det som motiverer Line, er å få jobbe med mennesker.
Line påpeker at vekstbedrifter som Fasvo viktig, og at det er mange der ute som trenger en jobb å gå til.

Fasvo består av så mye mer enn hva kanskje folk er kjent med, forteller Line. Og variasjonen er stor: alt fra bruktmarked, catering, bakeri og konditori, anleggsgruppe, ryddegruppe, bruktmarked og jobbfrukt. Og nå produserer vi også kaffe, forteller Line.

Faktum er at Line jobber ved den største avdelingen i Fasvo. Hjelpemiddelavdelingen håndterer hjelpemidler til hele Fredrikstad kommune, og er i dag Østfolds største mottakssted for hjelpemidler.

Det er tydelig at Line trives i Fasvo. – Det å ha en jobb å gå til der du trives godt er viktig, poengterer Line – i det hun haster tilbake på avdelingen for å hjelpe kunder som står i kø.