kr 0,00
0

Året 2018

Jubileumsåret 2018

Fasvo har eksistert i 25 år og mange vet hva vi er – men langt fra alle vet hva vi gjør.
I 2018 har vi lagt fokus på dette – og her er noe av det vi har gjort.

Ny nettside og utvikling av kundeklubb

I april lanserte vi ny, forbedret hjemmeside. Samtidig endret vi design på logoen, samt publiserte en egen jubileumslogo. Hjemmesiden vår skal være med på både øke tilgjengeligheten og kunnskap om alle våre tjenester. Vi har utviklet hjemmesiden med blant annet bestillingsløsning og en egen blogg som skrives av både deltakere, lærekandidater og ordinært ansatte. I 2017 startet vi kundeklubb som har vokst betraktelig dette året. Et av årets stunt var jubileumstilbud tilsendt på SMS til alle privatkunder og nyhetsbrev til alle våre bedriftskunder.

Årets viktigste frokost

I regi av ASVL (arbeidsgiverforeningen for Vekst- og attføringsbedrifter) arrangerte Fasvo og Viuno «Årets viktigste frokost» i Fredrikstad. Flere politikere fra ulike partier stilte opp, der målet var å rette fokus på inkluderende arbeidsliv.

Resultatet av blant annet denne frokosten skulle vise seg å bli 700 nye tilrettelagte arbeidsplasser på landsbasis.

Bilde t.v.: Rune Fredriksen, nrk journalist og daglig leder Morten Huth Bilde t.h.: Representanter fra FASVO med Bjørnar Laabak (t.h)

Bolle på båten

En tidlig morgen i august var bedriften å se på fergeleiene i sentrum og på Gressvik. Flere fornøyde morgenfugler kunne ta med seg kaffe, bolle eller frukt på vei til jobb. Vi ønsket med dette å promotere vårt jubileumsår og bredden i vår bedrift. Dette ble en stor suksess!

{«type»:»block»,»srcClientIds»:[«c8d6153f-607f-47da-81db-8302cb2619b0″],»srcRootClientId»:»6ba3f2a0-58f5-4fd3-96d7-b572d4591141″}Markedstiltaket «Bolle på båten» ble en stor suksess i 2018

Jubileumsåret 2018

Flere aktiviteter og tiltak som nevnt, har blitt gjort for å promotere vårt 25 års jubileum. Det ble også lansert en egen historisk bok om oss, skrevet av Jens O. Simensen. Jubileumsåret ble til slutt toppet med en stor heidundrende jubileumsfest!

Flere av gjestene på vår jubileumsfest. Blant annet Nina T. Grønvold, Ole Haabeth og ordfører Jon-Ivar Nygård

Innlegget er skrevet av daglig leder Morten Huth