Hjelpemidler

Der for deg, når behovet viser seg.

arrow_circle_down

Fra våre lager formidler vi både korttids- og langtidshjelpemidler til innbyggerne i hele Fredrikstad kommune. Vi leverer og henter inn hjelpemidler på ulike ruter i kommunen hver ukedag.

Vi samarbeider med NAV Hjelpemiddelsentralen, og andre faginstanser. Om du får vedtak på hjelpemidler er det vi som leverer de til deg.

Har du et varig behov for hjelpemidler, er det hjemmesykepleien og andre faginstanser (for eksempel ergo – eller fysioterapeut) som hjelper deg med å søke om hjelpemidler. Dersom du ikke er tilknyttet noen faginstans, kan du ta kontakt med oss – så veileder vi deg videre.

Om du har et tydelig korttidsbehov for hjelpemidler på inntil 3 måneder (som for eksempel beinbrudd), men ikke er tilknyttet en fagperson, kan du ta kontakt med oss direkte for veiledning, så gjør vi vårt beste for å hjelpe. Disse hjelpemidlene kan fraktes og hentes mot et fraktgebyr. Fraktgebyr er per vei.
Per 2021 er gebyret 123,- for mindre hjelpemidler og 224,- for seng.
Vi har egne teknikere som reparerer og kvalitetssikrer, samt en rengjøringsprosess som innebærer blant annet UV behandling.

I vår resepsjon kan du kjøpe krykker og andre småhjelpemidler.

Kontaktinformasjon

Pancoveien 8, 1621 Gressvik
Telefon: 69 35 10 90

 

Åpningstider

Mandag – fredag kl. 07:30 – 15:00
Torsdag kl. 07:30 – 17:00