Jobbfrukt

Godt for kroppen, godt for hjertet.

arrow_circle_down

Vi på Fasvos fruktavdeling vet at frukt og grønt i kostholdet har en stor positiv betydning for den allmenne helsetilstanden.

Abonner på våre fruktkurver

Et godt kosthold med på å opprettholde et stabilt blodsukker gjennom hele dagen, og styrker opplagthet og evnen til å yte. Når vi i tillegg vet at frisk frukt bidrar til økt trivsel ser vi ingen grunn til at din arbeidsplass ikke skal nyte godt av dette!

Ved å abonnere på våre fruktkurver eller kjøpe våre gavepakker bidrar du eller din bedrift til et viktig samfunnsansvar, samtidig som dere støtter verdifulle arbeidsplasser.

Selve arbeidet på vår fruktavdeling innebærer ulike oppgaver som for eksempel plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon. Dette er arbeidsoppgaver som kan tilpasses alle våre ansatte og som gir stor arbeidsglede og stolthet for våre lærekandidater og ansatte med tilretteleggingsbehov.

Jobbfrukt

Fasvo er med i en landsdekkende gruppe, Jobbfrukt, på 80 bedrifter som har et tett samarbeid med BAMA. Vi har gjennomgått bamasfruktskole, som har gitt oss unik innsikt i produktene, kvalitet og riktig behandling av varene.

Du kan velge mellom følgende størrelser, levert så ofte dere ønsker og har behov:

3 kg – kr 143,- + 15% mva
5 kg- kr 220 ,- + 15% mva
7 kg- kr 294,- + 15% mva

Våre kurver er sesongbasert for å sørge for å gi deg de beste råvarene og variert innhold.

Vi leverer både til bedrifter, barnehager, SFO – og privatpersoner.

Ta gjerne kontakt på 404 41 639 for bestilling eller klikk inn på: jobbfrukt.no – og husk det er ingen bindingstid og første kurv er gratis.

Bestill på jobbfrukt.no

Gavekurv

Hvis du er usikker på hva du skal gi til en som har alt, er våre gavekurver kanskje løsningen? Det er flott og kunne glede en kollega, en eller flere fantastiske ansatte eller et familiemedlem med våre fruktkurver, og det beste av alt, vi leverer rett på døren!

Du bestemmer prisen selv og vi lager gavekurven deretter med fokus på å glede mottakeren.

Ved påske lager vi også påskeegg fylt med smågodt pakket inn i cellofan, og til jul lager vi flotte gavekurver med både ostekurv, pastakurv, matkurv og fruktkurv

Ta kontakt for bestilling av gavekurv på 404 41 639 eller på jobbfrukt@fasvo.no

Kontaktinfo

Mone Antonsen og Vibeke Andersen

Tlf: 404 41 639
E-post: jobbfrukt@fasvo.no

Ta gjerne kontakt med oss!