Jobbfrukt

Jobbfrukt

FASVO Jobbfrukt
FASVO Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe på 80 bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne.

Ved å abonnere på Jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser,  i tillegg til å få fersk frukt og grønnsaker levert på døren så ofte man ønsker. Det er både sunt og godt for både ansatte og kunder.

FASVO er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder. Blant annet har vi godkjenninger fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribusjon.

I tillegg har vi gjennomgått BAMAs Jobbfrukt-skole, noe som gir oss nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene. Å arbeide med Jobbfrukt innebærer mange ulike oppgaver som f.eks. plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon
som kan tilpasses alle og som gir stor arbeidsglede og stolthet.

Ved å tegne et Jobbfrukt-abonnement støtter du verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov.
Bestill din første kurv i dag via jobbfrukt.no. Husk: Første kurv er gratis!
Bestill her: http://www.jobbfrukt.no/bestille

Vi leverer i Fredrikstad og Hvaler kommune!

JULEKURV 
Den perfekte gave! Vi pakker flotte julekurver etter din bestilling. Dette er populære, kreative og delikate gaver. Du kan selv bestemme størrelse og innhold hvis ønskelig. Ta kontakt for tilbud.
Klikk her for å se årets julebrosjyre.

KONTAKT
404 41 639
jobbfrukt@fasvo.no