Dette er en test

Fruktkurv

Godt for kroppen, godt for hjertet.

Fasvo er med i en landsdekkende gruppe på 80 bedrifter som har ett tett samarbeid med BAMA, hvor alle tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne. Vi gjennomgikk BAMAs jobbfruktskole, som gav oss uvurderlig innsikt i produktene, kvalitet og riktig behandling av varene. Selve arbeidet med Jobbfrukt innebærer ulike oppgaver som for eksempel plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon. Dette er oppgaver som kan tilpasses alle, og som gir stor arbeidsglede og stolthet.

Ved å abonnere på Jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, samtidig som dere støtter verdifulle arbeidsplasser. Frukt og grønt bør alle uansett få i seg, og dette gjøres nå enkelt ved å få det levert på døren så ofte dere har behov. En mindre ting å tenke på, samtidig som at dere slår et viktig slag for å fremme et bedre samfunn for alle.

Vi leverer både til bedrifter, barnehager, SFO – og privatpersoner. Ring oss om det er noe du lurer på, og husk: Første kurv er gratis! Vi leverer i Fredrikstad og Hvaler kommune.

Klikk deg inn og bestill på: http://www.jobbfrukt.no/bestille

KONTAKTINFO

Sara Hermansen
404 41 639
jobbfrukt@fasvo.no