Fasvobloggen

Fasvobloggen

Julens godsaker

featured image

Når du skal samle kollegaene til julelunsj eller invitere venner og familie hjem på julemiddag, kan cateringavdelingen vår levere alt av varm og kald julemat med hjemmelaget tilbehør.

Vårt konditori og bakeri lager tradisjonelle kransekaker og søte fristelser som marsipan, sjokoladepletter og god, gammel julebakst.

FASVO har gaveideer til kollegaene eller en god venn! Hva med en julekurv full av hjemmelaget julegodt eller en ostekurv med økologisk innhold?

Ønsker du å se hele vår julebrosjyre? Klikk her

 

 

 

Hva er egentlig en lærebedrift?

featured image

For å være en lærebedrift må man bli godkjent, noe Østfold Fylkeskommune har ansvaret for. Hvert fagfelt må ha en faglig leder som oppfyller kompetansekravet innenfor faget. Den faglige lederen har ansvar for å følge opp opplæringen i samsvar med opplæringsloven.
Les mer

Bruktmarked kreativt prosjekt

featured image

I bruktbutikken på Fasvo kan man finne mange skatter. Hvis man velger å kvitte seg med noen gjenstander man har liggende – kan det ha stor verdi for andre.
Gjenbruk har blitt mer trendy, og bruk-og-kast-kulturen er virkelig på vei til å snu retning. Les mer

Jonas Gahr Støre

featured image

23. juni hadde Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre «sommerjobb» hos oss i Fasvo.
Sammen med blant annet daglig leder Morten Huth og representanter fra Bygruppa og flere andre avdelinger gikk de gjennom gågata i Fredrikstad sentrum for å holde gatene fri for søppel.
Les mer