Gulrotkake

Ingredienser:

Sukker, hvetemel, gulrøtter, melis (sukker, potetstivelse (2%)), egg, margarin (rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, salt, emulgator (monoglyserider av fettsyrer), farge (betakaroten), aroma), kremost (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (karragenan, guarkjernemel og xanthangummi) og syrekultur), smør (fløte, salt, syrekultur, vitamin D),  hasselnøtter, vaniljesukker (sukker, aroma (vanillin), antiklumpemiddel (E341, «carry over»)), bakepulver (hevemiddel (E450i, E500ii), hvetemel, fyllemiddel (E170i) (carry-over)), kanel

 

Det kan forekomme spor av andre allergener enn de som er nevnt i ingrediensene.

 

Oppbevaring:

Kjølevare, 0-4°C

 

Vekt:

24 biter kake, hel/oppskåret (1675 gram) kr. 320,- / 350,-
48 biter kake, hel/oppskåret (3330 gram) kr. 460,- /490,-
72 biter kake, hel/oppskåret kr. 745,- / 805,- 
Gulrotkake stykke (160 gram) kr. 33,-

Nullstill
Scroll ned