Gelékake (glutenfritt alternativ)

kr270.00kr600.00

Beskrivelse

Klassisk kake. Sukkerbrød med bringebærsyltetøy, fløtekrem og vaniljekrem. Toppet med gelé og friske bjørnebær og bringebær. Mandler rundt kanten.

Ingredienser

Vaniljekrem (vann, sukker, kjernemelkspulver, vegetabilsk fett (kokos, palmekjerne, palme, shea), modifisert stivelse E1442, konserveringsmiddel E202, salt, vaniljearoma, farge (E160a, E101)), bjørnebær, kremfløte, bringebær, egg, gelé (glukose, vann, sukker, konsentrert aprikosjuice, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), aroma, konserveringsmiddel (E202 (0,1 %)), krydder), sukker, bringebærsyltetøy (sukker, bringebær (40 %), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202)), glutenfri kakemiks (maisstivelse, risbakemel, druesukker, potetstivelse, salt, hevemiddel (kalsiumumfosfat, natriumhydrogenkarbonat), rapsolje, stabilisator (xantangummi)), bakepulver (hevemiddel (E450i, E500ii), fyllemiddel (E170i) (carry-over)), mandelflarn (mandler).

 

Det kan forekomme spor av andre allergener enn det som er nevnt i ingredienslisten.

 

Oppbevaring

Kjølevare, 0-4°C

 

Størrelse og pris

8 biter (1300 gram) kr. 270,-
15 biter (2450 gram) kr. 525,-
20 biter  (3700 gram) kr. 600,-

Nullstill
Scroll ned